Emin YALÇIN'ın Dayısı Vefaat Etti

Tarih 24 Nisan 2013, 15:46 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Kızkayası Köyü Çiftlik Camii İmam-Hatibi Emin YALÇIN'ın Dayısı Vefaat etti.

İlçemiz Kızkayası Köyü Çiftlik Camii İmam-Hatibi Emin YALÇIN'ın Daysı 20.04.2013 Cumartesi günü vefaat eti 21.04.2013 pazar günü Erbaa'nın Tanoba köyünde defnedildi.

Personel Haberler

Teberuukat Eşya Listeleri

Teberuukat Eşya Listeleri 2015 Yılı Teberrukat Eşya Listelerini buradan indirip doldurabilirsiniz.

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti İlçemiz Kazancı Köyü Camii İmam-Hatibi İsa BİÇER'in babası Vefaat Etti.