Musa ZEYBEK'in Kayınpederi Vefaat etti.

Tarih 04 Haziran 2013, 14:34 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Musa ZEYBEK'in Kayınpederi Vefaat etti.

İlçemiz Kat Kasabası Camii İmam-Hatibi Musa ZEYBEK'in Kayınperederi vefaat etmiştir. Cenazesi 04.06.2013 (bu gün) ikindi namazına müteakip Zile Musalladan Kaldırılacaktır.

Personel Haberler

Teberuukat Eşya Listeleri

Teberuukat Eşya Listeleri 2015 Yılı Teberrukat Eşya Listelerini buradan indirip doldurabilirsiniz.

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti İlçemiz Kazancı Köyü Camii İmam-Hatibi İsa BİÇER'in babası Vefaat Etti.