Turhallı gençle evlenmek için Müslüman oldu.

Tarih 10 Haziran 2013, 08:49 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Anastasia TELNOW Müslüman oldu.

Türkiye'ye tatil yapmaya geldi İzmir Kemer'de tanıştığı Turhallı Atilla EKİNCİ isimli gençle evlenebilmek için Müslüman oldu. Turhal müftülüğüne müracaat ederek Müslüman olmak istediğini belirten Anastasia TELNOW Turhal müftüsü Mehmet AKPINAR ve şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Kendisine İhtida Belgesi ve Mealli Kur'an-ı Kerim hediye edildi. Ayrıca Bundan böyle Nisanur ismini kullanmak istediğini beyan etti.