Zafer KAYA'nın Annesi Vefaat etti.

Tarih 01 Ağustos 2013, 00:08 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Gümüştop Köyü Camii İmam-Hatibi Zafer KAYA'nın Annesi vefaat etti.

İlçemiz Gümüştop Camii İmam-Hatibi Zafer KAYA'nın annesi vefaat etmiştir. Merhumenin cenazesi 01.08.2013 Perşembe günü saat 10:00 da Çivril Köyünde defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı diileriz.

Personel Haberler

Teberuukat Eşya Listeleri

Teberuukat Eşya Listeleri 2015 Yılı Teberrukat Eşya Listelerini buradan indirip doldurabilirsiniz.

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti İlçemiz Kazancı Köyü Camii İmam-Hatibi İsa BİÇER'in babası Vefaat Etti.