Bayanlara Konferans.

Tarih 16 Nisan 2014, 15:53 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Samimiyet Konulu Konferans.

İlçe Müftülüğümüz tarafından hazırlanan "Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle Turhal Belediye Kültür Merkezinde bir konfarans düzenlendi. Açılış Konuşmasını İlçe Müftümüz Mehmet AKPINAR yaptı, ardından Camii Kebir Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma AĞIL Kur'an-ı Kerim okudu  Gazi Osman Paşa  Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Emine ÖĞÜK'ün konuşmacı olarak katıldığı "Samimiyetin Fert ve Toplum Açısından Önemi" konulu konferansa Turhal'lı bayanların ilgisi oldukça yoğun oldu. Program sonrasında katılımcılara Karanfil ve Dini Yayın hediye edildi.