Mogadişu İçin Gıda Kermesi Düzenlendi.

Tarih 28 Nisan 2014, 09:13 Editör İbrahim ÖZDEMİR

İlçe Müftülüğünde Mogadişu Müslümanları İçin Gıda Kermesi.

26-27-28.04.2014 tarihlerinde Kur'an Kursları kendi ihtiyaçları için Turhal Milli Egemenlik Parkı Yunuslu Aile Çay Bahçesinde Gıda Kermesi düzenledi, Hemen ardından aynı yerde 29-30.04.2014 tarihlerinde Geliri, Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan kardeş şehir projesi kapsamında ilçemizle kardeş olan Somali'nin Başkenti Mogadişu müslümanlarının ihtiyaçlarına harcanmak üzere ise Turhal İlçe Müftülüğü tarafından Gıda Kermesi düzenlendi. İlçe müftüsü Mehmet AKPINAR müftülük bünyesinde görev yapan K.Kursu öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımların  kermeste kullanaılan malzemelerin temininde göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Kutlu Doğum Tüm Resimler