Turhal Müftülüğünden Gençlerle Sabah Namazı Buluşması.

Tarih 21 Ekim 2014, 10:49 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Gençlerle Şeyhmustafa Camiinde Sabah Namazı Buluşması Ardından Kahvaltı İkramı Yapıldı

2014 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Turhal Şeyhmustafa camiinde gençlerle Sabah Namazı Buluşması yapıldı, 18.10.2014 Cumartesi gerçekleştirilen programa Turhal İlçe müftüsü Mehmet AKPINAR, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER, çok sayıda Din Görevlisi ve vatandaş katıldı programa katılanlara  daha sonra Turhal Öğretmen Evi'nde kahvaltı ikramı son olarak ise Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından hediye verildi.