Turhal Müftülüğünden Emekli Personele Yemek

Tarih 23 Ekim 2014, 15:40 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Turhal İlçe Müftülüğü Emekli Olan Personele Yemek verdi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 2014 yılı içeriisnde emekli olan personele veda yemeği mahiyetinde Şimdiye kadar emekli olan ve ulaşılabilen tüm personel davet edildi. Turhal Kule Restaurantrta gerçekleşen programa katılım oldukça yüksek oldu. Programda konuşma yapan İlçe Müftüsü Mehmet AKPINAR çalışan personel ile emekli olanların irtibatının kopmaması için bu tür programlara ihtiyaç olduğunu belirterek katılımcılara bu camiaya verdikleri emekten dolayı teşekkür etti, Emekliler adına ise emekli müftü Sabri BÖĞREK, Emekli İmam-Hatip Celal ÖNCÜ ve genç çalışanlar adına ise Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlisi Züleyha RÜZGAR birer konuşma yaptılar. Daha sonra yıl içerisinde emekli olanlara plaket takdim edildi.