KKKA (Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (Kene) Eğitimi)

Tarih 27 Mart 2015, 11:46 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Turhal TSM KKKA Hastalığı hakkında İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara eğitim düzenledi.

Yeni Sayfa 1 Yeni Sayfa 1 2015 yılı KKKA Hastalığı hakkında,Turhal Toplum Sağlığı Merkezi personelinden Mustafa KARTAL tarafından İlçemizde görev yapan tüm İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara eğitim verildi.Eğitim sonrası bölgenin hassasiyeti dikkate alınarak Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı hakıındaki bilgi notu personele dağıtıldı.