Minik Öğrencilerden Örnek Davranış

Tarih 02 Mart 2016, 10:08 Editör İbrahim ÖZDEMİR

4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu Öğrencilerinden Suriye'li Çocuklara Yardım.

Yeni Sayfa 1 Müftü Mahallesi 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencileri tamamen kendi istekleri ile oluşturdukları kumbarada kendi harçlıklarından biriktirdikleri parayı Suriyeli yoksul çocuklara yardım olarak kendi elleri ile verdiler. Velilerinin bilgisi dahilinde öğretmenlerinin nezaretinde ziyaret edilen çocuklara yardımda bulunarak büyükleri kıskandıracak bir davranış örneği gösterdiler. Minik öğrencilerimize teşekkür ediyor, herkesin aynı duyarlılığı göstermesini temenni ediyoruz.