TURHAL MÜFTÜLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE 1250 HATİM

Tarih 18 Mart 2016, 13:48 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Turhal İlçe müftülüğü Çanakkale Şehitlerini Anma Programı düzenledi.

Yeni Sayfa 1 Yaklaşık 35 gün Şeyhmustafa camiinde her sabah namazını müteakip bir hatim okundu ayrıca Din Görevlileri ve halkımızın da katkılarıyla kampanya dahilinde 1246 hatim okundu 18 Mart Cuma günü sabah namazını müteakip Şeyhmustafa camiinde düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Salavatı Şerifeler ve Kaside okunmasının ardından okunan hatimlerin duası yapıldı Programa Turhal Kaymakamı Bünyamin YILDIZ Turhal Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER İlçe Müftüsü Mehmet AKPINAR'ın yanısıra çok sayıda vatandaş iştirak etti, Bayanların da katıldığı programa oldukça yoğun ilgi vardı. Programın sonunda katılımcılara kahvaltı ikram edildi.