MİNİKLERİN KUR'AN HEYECANI

Tarih 12 Nisan 2016, 10:08 Editör İbrahim ÖZDEMİR

4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu Öğrencilerinin Kur'ana Geçmeleri Nedeniyle Bir Program Düzenlendi.

Yeni Sayfa 1 İlçemiz müftülüğüne bağlı faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Süleymaniye Kur'an Kursu öğrencilerinin Kur'an-ı Kerime geçmeleri nedeniyle, Kutlu Doğum Haftası da fırsat bilinerek bir program düzenlendi. Süleymaniye Camii bahçesinde düzenlenen törene Turhal Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz, İlçe Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz, öğrenciler, velileri ve vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma yapan Kaymakam Bünyamin Yıldız, “Eskiden bu eğitimi 18 yaşlarında alıyorduk. Ama artık bu eğitimi çok erken yaşlarda alarak inşallah 15 yaşında çok idealist nesiller oluşturacağız. Çocuklarımızın bu eğitimi almasında öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Süleymaniye 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri tarafından günün anlam ve önemi belirten ilahi, şiir ve dualar okundu. Daha sonra protokol ve öğrenciler tarafından yaş pasta kesildi. Düzenlenen törenin sonunda Kur’an-ı Kerim okumaya geçen öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.