Turhal Müftülüğünden Kutlu Doğum Pilavı

Tarih 18 Nisan 2016, 14:31 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Merkez Camii İle Birlikte İlçemizdeki Bazı Camilerde Kutlu Doğum Pİlavı İkram Edildi.

Yeni Sayfa 1 2016 yılı Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 15.04.2016 Cuma günü Cuma namazını müteakip merkez camiinde cemaate pilav ikram edildi. Ayrıca, aynı tarihte Yenişehir, Salihler, Ulu, Fatih, Varvara, İskele ve Yazıtepe Camilerinde 10.04.2016 tarihinde Süleymaniye Camiinde, 17.04.2016 tarihinde ise Asrimezarlık ve Garipler Camilerinde Kutlu Doğum Pilavı ikram edildi.