HACI ADAYLARIMIZI UĞURLADIK

Tarih 25 Ağustos 2016, 09:58 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Diyanet İşleri Başkanlığı İle Hacca Giden Hacı Adaylarımıza Uğurlama.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile 2016 Yılında hacca gitmek üzere kayıt yaptıran hacı adaylarımıza Turhal Otogarında Ömer ERYILMAZ Camii önünde uğurlama töreni düzenlendi. İlçemizden hacca kaydolanların 51 kişi şirketlere 57 kişi ise Diyanet İşleri başkanlığına kayıt yaptırmıştır. Bu kaydolanlardan 48 ı normal tip 9 u ise müstakil tipe kaydolmuştur. 24.08.2016 Çarşamba günü normal tipe kaydolan hacı adaylarımız düzenlenen törenle uğurlandılar.