EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİNE YEMEK İKRAMI

Tarih 31 Ekim 2016, 16:24 Editör İbrahim ÖZDEMİR

2016 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Nedeniyle Emekli Din Görevlileri ile Toplantı Yapıldı.

Yeni Sayfa 1 Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev yapıp emekli olan ve halen Turhal'da yaşayan emekli olan ve ulaşılabilen tüm personel davet edildi. Turhal Şelale Restaurantta gerçekleşen programa katılım oldukça yüksek oldu. Programda konuşma yapan İlçe Müftüsü Mehmet AKPINAR çalışan personel ile emekli olanların irtibatının kopmaması için bu tür programlara ihtiyaç olduğunu belirterek katılımcılara bu camiaya verdikleri emekten dolayı teşekkür etti, Emekliler adına ise emekli Emekli Öğretmen Zekeriya KOÇ, Emekli İmam-Hatip A. Kadir ONAY birer konuşma yaptılar.