2016 HAFIZLIK MERASİMİ

Tarih 03 Kasım 2016, 08:13 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Turhal İlçe Müftülüğünce Hafızlığını bitiren öğrencilere Hafızlık Merasimi yapıldı.

Yeni Sayfa 1 Turhal İlçe Müftülüğünce Varvara Yatılı Kur'an Kursunda Hafızlığını bitiren öğrencilere Hafızlık Merasimi yapıldı. 25.10.2016 Salı günü Mehmet Uzun Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen programa Tokat İl Müftüsü Ahmet ERDEM, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER, İlçe Müftüsü Mehmet AKPINAR katıldı. Program sonunda İlçe müftülüğünce hafızlarımıza 2 şer adet çeyrek altın ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından hediye edildi, Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER de hafızlarımıza hediye takdiminde bulundu. Ayrıca aynı gün ilçemizde şehit cenazesi olması nedeniyle programa katılamayan Turhal Kaymakam Vekili Serhat ÖCAL adına hafızlarımıza 1 er çeyrek altın hediye edildi.