SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tarih 23 Kasım 2016, 13:14 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Nedeniyle Başlatılan Cami ve Gençlik Programı Kapsamında Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor.

2016 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Turhal Fatih camiinde gençlerle Sabah Namazı Buluşması yapıldı, 19.11.2016 Cumartesi gerçekleştirilen programa Turhal Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER İlçe müftüsü Mehmet AKPINAR, çok sayıda Din Görevlisi ve vatandaş katıldı programa katılanlara daha sonra Kız İmam-Hatip Lisesinin Yemekhanesinde kahvaltı ikram edildi.