DİN GÖREVLİLERİNE MANEVİ DESTEK EĞİTİMİ

Tarih 23 Kasım 2016, 13:30 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Din Görevlilerinin Olağanüstü Hallerde Manevi Destek Becerilerinin Geliştirilmesi Alan Eğitimleri Yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca geliştirilen bir proje ile Din Görevlilerinin Olağaüstü hallerde manevi destek becerilerinin geliştirilmesi amacıyla Eğitim Semineri verildi. Tokat Vaizlerinden Hacer YILDIZ ABATAY ve ilçe müftüsü Mehmet AKPINAR tarafından verilen Seminere Turhal Müftülüğü bünyesinde görev yapan tüm Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticileri katıldı.