MÜFTÜLÜĞE ZİYARET

Tarih 06 Aralık 2016, 13:55 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Kudüs ve Civarındaki Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneğinden Müftülüğe Ziyaret

Kudüs ve Civarındaki Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneği mensupları müftülüğümüzü ziyaret etti. Kudüs'ün genel ve Osmanlı eserleriyle ilgili müftülüğümüze bilgi verdiler, bunlarla ilgili çeşitli doküman, dergi ve hediyeler veren dernek mensuplarına ilçe müftüsü Mehmet AKPINAR teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.