Turhal Müftülüğünden Emekli Personele Yemek

Açıklama: Turhal İlçe Müftülüğü Emekli Olan Personele Yemek verdi.
Kategori: Muftuluk haberler
Eklenme Tarihi: 23 Ekim 2014
Geçerli Tarih: 18 Ocak 2018, 13:03
Site: Turhal İlçe Müftülüğü
URL: http://www.turhalmuftulugu.gov.tr/haber_detay.asp?haberID=279

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 2014 yılı içeriisnde emekli olan personele veda yemeği mahiyetinde Şimdiye kadar emekli olan ve ulaşılabilen tüm personel davet edildi. Turhal Kule Restaurantrta gerçekleşen programa katılım oldukça yüksek oldu. Programda konuşma yapan İlçe Müftüsü Mehmet AKPINAR çalışan personel ile emekli olanların irtibatının kopmaması için bu tür programlara ihtiyaç olduğunu belirterek katılımcılara bu camiaya verdikleri emekten dolayı teşekkür etti, Emekliler adına ise emekli müftü Sabri BÖĞREK, Emekli İmam-Hatip Celal ÖNCÜ ve genç çalışanlar adına ise Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlisi Züleyha RÜZGAR birer konuşma yaptılar. Daha sonra yıl içerisinde emekli olanlara plaket takdim edildi.