BAYANLARA ÖZEL MEVLİT KANDİLİ PROGRAMI

Açıklama: Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tarafından Mevlid Kandili Programı Yapıldı.
Kategori: Muftuluk haberler
Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2016
Geçerli Tarih: 18 Ocak 2018, 13:00
Site: Turhal İlçe Müftülüğü
URL: http://www.turhalmuftulugu.gov.tr/haber_detay.asp?haberID=404

Yeni Sayfa 1 Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Mevlid Kandilini bayanlara özel bir programla kutladı.Çok sayıda hanımın ilgiyle izlediği programı Kur'an Kursu Öğreticisi Rukiye Öz sundu.Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde yapılan program Kur'an Kursu Öğreticisi Emine Kılıçaslan'ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Yenişehir 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğrencileri ilahilerle ve dualarla programda görev aldılar.İlçe vaizi İlknur Kılıçarslan "Mevlid-i Nebi" konulu konuşmasında Hz.Peygamberin hayatından örneklerle Peygambere tabi olmanın önemini anlattı. Kur'an Kursu Öğreticileri Emine Kılıçaslan, Neslihan Kesmen ve Hacer Çiğdem mevlidden bölümler,ilahiler ve aşırlar okuyarak programa renk kattılar. Program İlçe Vaizi Ayşe Gül'ün Duasıyla sona erdi.